Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Stofzuigen  >  Stofzuigerzakken
EcoPor® Stofzuigerzak

EcoPor® Stofzuigerzak

Tegen allergeen fijnstof, voor het milieu

Afhankelijk van de referentie bestaan de Swirl® stofzuigerzakken met EcoPor® filter uit gerecycleerd papier en gerecycleerd plastic, in totaal 45-65% gerecycleerd materiaal afhankelijk van het type zak. Zoals gebruikelijk heeft de Swirl® EcoPor® zak ook een Het stofreservoir met volume voorkomt dat de zak snel verstopt raakt en garandeert een lange levensduur.

Het EcoPor® filter zorgt voor 99,99% filtratie

De Swirl® stofzuigerzakken met EcoPor®-filter zorgen voor een maximaal waarneembare zuiverheid door stof en vuil veilig en schoon op te vangen. Het EcoPor®-filter filtert 99,99% van het opgezogen huisstof en allergeen fijnstof, zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën, waardoor de binnenlucht minder wordt belast. 

Dirtlock® voor gemakkelijke en schone afvalverwijdering

Met de Dirtlock® stofafsluiting kunnen Swirl® stofzuigerzakken na gebruik gemakkelijk worden gesloten, zodat ze schoon kunnen worden weggegooid en er geen stof terug in de omgeving terechtkomt. 

In het belang van ons milieu

Swirl® stofzuigerzakken met de EcoPor®-filter bestaan voor 45-65%* uit gerecycleerd materiaal, afhankelijk van het type stofzuigerzak. Op die manier draagt Swirl® bij tot het milieu en het behoud van grondstoffen.


* Aandeel afhankelijk van het type zak.

Uitermate scheurbestendig

Het niet geweven materiaal van Swirl® EcoPor® stofzuigerzakken is bijzonder scheurvast, waardoor ze zeer slijtvast zijn. 

Voor een lange levensduur

Alle Swirl® stofzuigerzakken van EcoPor®-kwaliteit hebben een stofreservoir, waardoor de zak niet verstopt raakt en dus een lange levensduur heeft.

Optimale pasvorm

De vorm van de Swirl® stofzuigerzakken in EcoPor®-kwaliteit heeft een positief effect op hun werking. De afgeronde hoeken zorgen voor een betere pasvorm van de zak en een optimale benutting van de stofruimte in de stofzuiger.

Swirl® EcoPor® kwaliteit gecertificeerd door TÜV

TÜV NORD, een onafhankelijk testlaboratorium, heeft de filtratie van fijnstof, allergenen en ziektekiemen en de stofopnamecapaciteit van Swirl® EcoPor® stofzuigerzakken getest en bevestigd. Dit geldt ook voor apparaten met een lager wattage. 

Onze praktische winkelhulp

Op elke verpakking van de Swirl®-stofzuigerzak vindt u een praktische winkel-memo met het typenummer - om uit te knippen en in uw handtas of portefeuille te bewaren. Zo vindt u de volgende keer dat u winkelt gemakkelijk de juiste Swirl®-stofzuigerzak terug. 

100% gerecycleerd papier

De verpakking van EcoPor® stofzuigerzakken is gemaakt van 100% gerecycleerd papier.

Geproduceerd in Duitsland

Swirl® EcoPor® stofzuigerzakken zijn 100% in Duitsland geproduceerd.