Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  PRO Extra stevige afvalzakken
PRO Extra stevige afvalzakken

PRO Extra stevige afvalzakken

Handig en gemakkelijk voor zwaar afval

Zwaar of omvangrijk huis- of tuinafval kan soms echt een probleem zijn. Het is dus goed dat er PRO Extra stevige afvalzakken van Swirl® zijn, die tot maar liefst 25 kg kunnen dragen. Swirl® PRO zakken zullen niet scheuren tijdens transport.

Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.
Heavy-duty afvalzakken

Met hun speciale folie zijn Swirl® PRO Extra stevige afvalzakken bijzonder sterk en duurzaam, en zijn ze bestand tegen eender welk zwaar vuilnis of afval. Met de trekbandsluiting of het sluitlint kan de zak gemakkelijk worden gesloten en handig worden vervoerd. Deze Extra stevige afvalzakken garanderen dat zwaar of omvangrijk afval op een schone manier wordt verwijderd. Alle formaten (60, 120 en 240 liter) zijn betrouwbaar en handig. Deze feiten zullen u meteen overtuigen:


• extreem scheurvaste, lekvrije en waterdichte 3-laagse folie én verstevigde bodem
• inhoud van 60, 120 of 240 liter  
• kunnen tot 25 kg dragen
• handige trekbandsluiting of sluitlint
• gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt


De PRO Extra stevige afvalzakken zijn precies wat u zoekt om bij een grote schoonmaak zwaar en omvangrijk afval gemakkelijk te verwijderen.

Met deze afvalzakken verwijdert u gemakkelijk en professioneel allerhande zwaar en omvangrijk afval. Perfect voor huis- en tuinafval in grote hoeveelheden. 

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® pedaalemmerzakken - nu duurzaam verbeterd

Extra stevige afvalzakkenInhoudAantalBreedte x lengte in mmDraagvermogenSluiting
60 liter 12 zakken 680 x 730 tot 25 kg trekband
120 liter 12 zakken 750 x 950 tot 30 kg trekband