Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  Scheurvast & Lekvrij
Scheurvast & Lekvrij met handvatten

Scheurvast & Lekvrij met handvatten

Met extra versterkte folie en dus nog scheurvaster

Door de extra versterkte folie zijn de pedaalemmerzakken zeer scheurvast en kun je er allerlei afval mee verwijderen. De zakken kunnen dankzij de handige handvatten gemakkelijk worden gesloten en weggedragen.

In het belang van ons milieu - Swirl® afvalzakken zijn nu gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Scheurvast, lekvrij en even betrouwbaar als altijd. Draag actief bij tot een verantwoord gebruik van grondstoffen. *Exclusief kleurstoffen en additieven.
Scheurvast & Lekvrij Handvatten

Extra versterkt

De folie van de Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met handvatten is extra dik om te garanderen dat de zakken niet scheuren of gaan lekken.

Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van je PMD-afval.

Voortaan heb je geen last meer van huishoudelijk afval:  de Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met handvatten en extra versterkte folie maken een eind aan scheuren en lekken.  Kleverige etensresten of scherpe scherven: alles blijft proper tot het afval veilig in de vuilnisbak zit. Als de zak vol zit, knoop je hem gewoon dicht met de handvatten en draag je hem zo naar buiten. Handig, niet? De Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met handvatten zijn verkrijgbaar in middelgrote formaten en dus ideaal om te gebruiken in de keuken en de rest van het huis.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Scheurvast & Lekvrij met handvattenInhoudPedaalemmerzakken per rolBreedte x hoogte in mm
20 liter 20 zakken 480 x 480
35 liter 15 zakken 650 x 530