Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  Scheurvast & Lekvrij
Scheurvast & Lekvrij met trekband

Scheurvast & Lekvrij met trekband

Met meerlagige folie voor optimale scheurvastheid

De meerlagige folie zorgt ervoor dat de zak niet scheurt of gaat lekken, wat er ook in zit. De pedaalemmerzakken zijn dankzij de trekband gemakkelijk te sluiten en weg te dragen.

Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.
Scheurvast & Lekvrij Trekband

Meerdere Lagen Folie

De Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met trekband zijn gemaakt van folie met verschillende dikke lagen voor een grote scheurvastheid.

Gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt.

Dat is pas sterk: Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met trekband zijn geschikt voor allerlei huishoudelijk afval en zijn ook goed voorbereid op grote verrassingen. Dankzij de meerlagige folie kan de zak heel wat aan. Van groot tot grof, van zwaar tot nat. Trek gewoon aan de trekband om de zak perfect af te sluiten en weg te dragen. Dankzij het hoge 30L XL formaat passen de Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met trekband in de hoge vuilnisemmer. Altijd leuk om te zien hoe gemakkelijk het is met Swirl®!

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Scheurvast & Lekvrij met TrekbandInhoudPedaalemmerzakken per rolBreedte x hoogte in mm
30 liter XL 12 zakken 470 x 780