Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  Scheurvast & Lekvrij
Scheurvast & Lekvrij met trekband

Scheurvast & Lekvrij met trekband

Met meerlagige folie voor optimale scheurvastheid

De meerlagige folie zorgt ervoor dat de zak niet scheurt of gaat lekken, wat er ook in zit. De pedaalemmerzakken zijn dankzij de trekband gemakkelijk te sluiten en weg te dragen.

In het belang van ons milieu - Swirl® afvalzakken zijn nu gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Scheurvast, lekvrij en even betrouwbaar als altijd. Draag actief bij tot een verantwoord gebruik van grondstoffen. *Exclusief kleurstoffen en additieven.
Scheurvast & Lekvrij Trekband

Meerdere Lagen Folie

De Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met trekband zijn gemaakt van folie met verschillende dikke lagen voor een grote scheurvastheid.

Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van je PMD-afval

Dat is pas sterk: Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met trekband zijn geschikt voor allerlei huishoudelijk afval en zijn ook goed voorbereid op grote verrassingen. Dankzij de meerlagige folie kan de zak heel wat aan. Van groot tot grof, van zwaar tot nat. Trek gewoon aan de trekband om de zak perfect af te sluiten en weg te dragen. Dankzij het hoge 30L XL formaat passen de Swirl® Scheurvast & Lekvrij pedaalemmerzakken met trekband in de hoge vuilnisemmer. Altijd leuk om te zien hoe gemakkelijk het is met Swirl®!

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Scheurvast & Lekvrij met TrekbandInhoudPedaalemmerzakken per rolBreedte x hoogte in mm
30 liter XL 12 zakken 470 x 780