Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Stofzuigen  >  Stofzuigerzakken
Swirl® EcoPor® Anti-Odour Stofzuigersakken

Swirl® EcoPor® Anti-Odour Stofzuigersakken

Vermindert onaangename geurtjes met actieve koolstof zonder chemische toevoegingen

In huishoudens met huisdieren komt de stofzuiger vaak in actie. Maar helaas worden de geuren die uit de stofzuiger komen met elke nieuwe stofzuigbeurt sterker. De anti-geur stofzuigerzak van Swirl® bewijst dat het ook anders kan. De anti-geur stofzuigerzak van Swirl® ademt met vuil als het ware grondig in en vermindert tegelijkertijd onaangename geurtjes.

Swirl® EcoPor® filter met actieve koolstof

Het EcoPor® filter filtert 99,99% van het opgezogen huisstof en allergeen fijnstof, zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën, waardoor de lucht in de kamer wordt verbeterd. De zuivere actieve kool in het filter vermindert onaangename geurtjes die bijvoorbeeld kunnen ontstaan wanneer haren van huisdieren en andere organische stoffen in de zak worden gezogen.

Dirtlock® - de stofafdichting voor gemakkelijke en schone afvalverwijdering

Met de Dirtlock® stofafdichting kunnen de Swirl® stofzuigerzakken na gebruik gemakkelijk worden gesloten, zodat ze schoon kunnen worden weggegooid en het stof blijft waar het hoort wanneer de volle stofzuigerzak wordt weggegooid: in de zak.

In het belang van ons milieu

Swirl® EcoPor® anti-geur stofzuigerzakken zijn milieuvriendelijk omdat ze hulpbronnen sparen - met de gebruikelijke hoge prestaties! Afhankelijk van het type zak bestaan ze voor 50-60% uit gerecycled materiaal. Het EcoPor® filtermateriaal bevat een groot aandeel gerecycled papier en de bevestigingsplaat is gemaakt van gerecycled plastic. 

Bijzonder scheurbestendig

Het non-woven materiaal van Swirl® EcoPor anti-geur stofzuigerzakken is bijzonder scheurvast, waardoor ze zeer slijtvast zijn.

Voor een lange levensduur

Het volumestofreservoir van de Swirl® EcoPor® anti-geur stofzuigerzak voorkomt dat de zak snel verstopt raakt en garandeert zo een lange levensduur.

Optimale pasvorm

De afgeronde hoeken van de Swirl® EcoPor® anti-geur stofzuigerzakken zorgen voor een betere pasvorm van de zak en garanderen een optimaal gebruik van de stofruimte in de stofzuiger.

Onze praktische winkelhulp

Op de verpakking van de Swirl® stofzuigerzakken staat een handig boodschappenbriefje. Knip het gewoon uit, neem het mee op je volgende shoppingtrip en vind gemakkelijk de juiste Swirl® Stofzuigerzak! 

100% gerecycleerd papier

De verpakking van EcoPor Plus stofzuigerzakken is gemaakt van 100% gerecycleerd papier.

Geproduceerd in Duitsland

Swirl® EcoPor stofzuigerzakken zijn 100% in Duitsland geproduceerd.