Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Badkamerzakjes met handvatten

Badkamerzakjes met handvatten

Een schone zaak voor de badkamer, want antibacterieel*

Een antibacterieel actief bestanddeel* verhindert de groei van bacteriën op de pedaalemmerzak. Zo zijn de zakken ideaal voor in de badkamer, waar hygiëne bijzonder belangrijk is. Dankzij de handige handvatten zijn de pedaalemmerzakken gemakkelijk te sluiten en weg te dragen.

In het belang van ons milieu - Swirl® afvalzakken zijn nu gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Scheurvast, lekvrij en even betrouwbaar als altijd. Draag actief bij tot een verantwoord gebruik van grondstoffen. *Exclusief kleurstoffen en additieven.
Badkamerzakjes met handvatten

* Antibacterieel

Swirl® Badkamerzakjes met handvatten bevatten het actieve bestanddeel pyrithionzink, een biocide dat de vorming van micro-organismen op het oppervlak van de zak tegengaat en verhindert dat er onaangename geurtjes ontstaan.

Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van je PMD-afval.

Afval verwijderen in de badkamer voelt een stuk beter als je weet dat de zakken die je gebruikt zeer hygiënisch zijn. Swirl® Badkamerzakjes met handvatten helpen je daarbij. De folie bevat immers een antibacterieel actief bestanddeel* dat de groei van bacteriën op het zakoppervlak tegengaat. Knoop de handvatten gewoon dicht om het afval in de zak te houden en gemakkelijk te verwijderen. Swirl® Badkamerzakjes met handvatten voor de badkamer zijn verkrijgbaar in kleine formaten (5l en 10l) en dus ideaal voor kleine pedaalemmers.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Badkamerzakjes met handvattenInhoudPedaalemmerzakken per rolBreedte x hoogte in mm
5 liter 40 zakken 330 x 360
10 liter 37 zakken 400 x 430