Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

licht en verfrissend uniek

Kent u een pedaalemmerzak die volop ruimte biedt?

Die hebben wij gemaakt. Koele, frisse zeelucht – de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® houden het niet alleen schoon, maar geven u ook een goed gevoel! In het belang van ons milieu - Swirl® afvalzakken zijn nu gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Scheurvast, lekvrij en even betrouwbaar als altijd. Draag actief bij tot een verantwoord gebruik van grondstoffen. *Exclusief kleurstoffen en additieven.
Scented bin liner Ocean



De geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een frisse oceaangeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Beschikbaar in: 5 liter (45 stuks) en 10 liter (40 stuks).

Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van je PMD-afval.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Jammer dat u het gevoel van op vakantie gaan niet kunt ruiken. Maar de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® doen denken aan de koele frisheid van water – en ze verspreiden een frisse geur zodra u de emmer opendoet. Zo wordt het vervangen van pedaalemmerzakken echt aangenaam! U hebt keuze uit twee maten: de geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken Ocean voor 5-literemmers (45 stuks) en 10-literemmers (40 stuks). Bovendien zijn de zakken uiterst praktisch: dankzij de handvatten zijn ze gemakkelijk te sluiten en te dragen. Wat wilt u nog meer?

Geparfumeerde pedaalemmerzak Oceaninhoudpedaalemmerzakken per rol breedte x hoogte in mm
5 liter 45 stuks 330 x 480