Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

licht en verfrissend uniek

Kent u een pedaalemmerzak die volop ruimte biedt?

Die hebben wij gemaakt. Koele, frisse zeelucht – de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® houden het niet alleen schoon, maar geven u ook een goed gevoel! Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.
Scented bin liner OceanDe geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een frisse oceaangeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Beschikbaar in: 5 liter (45 stuks) en 10 liter (40 stuks).

Gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® pedaalemmerzakken - nu duurzaam verbeterd

Jammer dat u het gevoel van op vakantie gaan niet kunt ruiken. Maar de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® doen denken aan de koele frisheid van water – en ze verspreiden een frisse geur zodra u de emmer opendoet. Zo wordt het vervangen van pedaalemmerzakken echt aangenaam! U hebt keuze uit twee maten: de geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken Ocean voor 5-literemmers (45 stuks) en 10-literemmers (40 stuks). Bovendien zijn de zakken uiterst praktisch: dankzij de handvatten zijn ze gemakkelijk te sluiten en te dragen. Wat wilt u nog meer?

Geparfumeerde pedaalemmerzak Oceaninhoudpedaalemmerzakken per rol breedte x hoogte in mm
5 liter 45 stuks 330 x 480