Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afvalzakken  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak met limoen-meloengeur

Geparfumeerde pedaalemmerzak met limoen-meloengeur

Een fris zomerbriesje

Dankzij de handvatten is de zak ongelofelijk praktisch – en hij ruikt ook nog heerlijk!

Met hun frisse limoen-meloengeur zorgen de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® voor een heerlijke geur. Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.
Scented bin liner Lemon-MelonDe geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een heerlijke limoen-meloengeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Verkrijgbare maten: 20 liter (25 pedaalemmerzakken) of 35 liter (20 pedaalemmerzakken).

Gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt.

Geniet van het gevoel van fris- en netheid: de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® maken het mogelijk! Onze 20-literzakken zijn verkrijgbaar als rollen van 20 stuks. En ook voor grotere emmers hebben we een zak: geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken met een inhoud van 35 liter (20 stuks per rol). Twee ideale maten, en een combinatie van twee heerlijke zomergeuren.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Geparfumeerde pedaalemmerzak met limoen-meloengeurinhoudpedaalemmerzakken per rol breedte x hoogte in mm
20 liter 25 stuks 480 x 610
35 liter 20 stuks 650 x 700