Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Schoonmaken  >  Ontkalkers
Anti Calc Bio-Liquid 1 Portie

Anti Calc Bio-Liquid 1 Portie

Onze beproefde vloeibare ontkalker in een handig formaat

Openen, ontkalken, klaar! De vloeibare ontkalker in een handige portieverpakking verwijdert kalkaanslag uit koffiezetapparaten, waterkokers en andere kleine apparaten in een oogwenk, zonder dat je de juiste hoeveelheid hoeft af te meten.

Citrus Power

Natuurlijk, biologisch, krachtig: krachtige én materiaalvriendelijke ontkalking gegarandeerd, dankzij voedselveilig en biologisch afbreekbaar citroenzuur. De natuurlijke kracht van citroen wint probleemloos de strijd tegen kalkaanslag, zonder je apparaat aan te tasten.

Swirl® Anti Calc Bio-Liquid 1 Portie is de ideale vloeibare ontkalker voor iedereen die snel en eenvoudig kalkaanslag wil verwijderen uit koffiezetapparaten, waterkokers en andere kleine apparaten. Dankzij de portieverpakking hoef je het product niet af te meten. Snijd gewoon het zakje open, doe de inhoud bij 500 ml water en het ontkalken kan beginnen! Swirl® Anti Calc Bio-Liquid 1 Portie maakt gebruik van de natuurlijke kracht van citroen om hardnekkige kalkaanslag uit je apparaten te verwijderen. Het product is voedselveilig én zacht voor je apparaten.

De voordelen in een oogopslag

  • Sterk geconcentreerde oplossing voor krachtige ontkalking en een langere levensduur van je apparaten
  • Voedselveilig en biologisch afbreekbaar
  • Handige portieverpakking: je hoeft het product niet af te meten
  • Bevat 40 ml voor 1 ontkalkingsbeurt