Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Stofzuigen  >  Stofzuigerzakken
MicroPor® stofzuigerzakken

MicroPor® stofzuigerzakken

Voor een indrukwekkend stofzuigresultaat

Swirl® stofzuigerzakken met MicroPor® filtering garanderen dat stof betrouwbaar wordt verwijderd en zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen.

Ter bescherming van het milieu

Swirl® stofzuigerzakken met het Pro Nature label zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen. Zo draagt Swirl® bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Voor een lange gebruiksduur  

Door de manier waarop het stof in Swirl® stofzuigerzakken in MicroPor® kwaliteit wordt opgeslagen, raakt de zak niet verstopt en gaat hij langer mee. 

Dirtlock om de zak gemakkelijk en schoon weg te gooien 

Vooral wanneer de stofzuigerzak wordt geledigd, kan fijnstof in de lucht terechtkomen en uw gezondheid schaden. De Dirtlock® sluiting doet wat ze belooft: wanneer u de stofzuigerzak weggooit, wordt het stof dankzij een slim sluitingsmechanisme veilig in de zak gehouden.

Onze handige winkelhulp

Op ieder pak Swirl® stofzuigerzakken vindt u een handige Shopping-Memo met het typenummer, die u kunt uitknippen en bijhouden in uw handtas of portefeuille. Zo kunt u in de winkel gemakkelijk de juiste Swirl® zak vinden.